Termeni si Conditii

Prezentare generală

Acest site este operat de HATTU ATELIER SRL cu sediul pe Str. Manastirii nr 45, Carcea, Dolj, cod fiscal 45120856 si nr de ordine in Registrul Comertului J16/2700/2021. De-a lungul site-ului, termenii "noi", "ne" și "al nostru" se referă la HATTU ATELIER SRL. HATTU ATELIER SRL oferă acest website, incluzând toate informațiile, uneltele și serviciile disponibile de pe acest site pentru tine, utilizatorul, condiționat de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor menționate aici.

Prin vizitarea site-ului nostru și/sau cumpărând ceva de la noi, te angajezi în "Serviciul" nostru și ești de acord să fii legat de următorii termeni și condiții ("Termeni de Serviciu", "Termeni", "Conditii"), inclusiv acei termeni și condiții suplimentari și politici referite aici și/sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni  se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv fără limitare utilizatorilor care sunt vizitatori, furnizori, clienți, comercianți și/sau contribuitori de conținut.

Te rugăm să citești cu atenție acești Termeni de Serviciu înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, ești de acord să fii legat de acești Termeni . Dacă nu ești de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu poți accesa site-ul sau utiliza serviciile. Dacă acești Termeni de Serviciu sunt considerați o ofertă, acceptarea este expres limitată la acești Termeni de Serviciu.

Orice noi caracteristici sau unelte care sunt adăugate la magazinul curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor de Serviciu. Poți revizui cea mai recentă versiune a Termenilor si a Conditiilor în orice moment pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, schimba sau înlocui orice parte a acestor Termeni de Serviciu prin postarea actualizărilor și/sau schimbărilor pe site-ul nostru. Este responsabilitatea ta să verifici periodic această pagină pentru schimbări. Continuarea utilizării sau accesului la site-ul web după postarea oricăror schimbări constituie acceptarea acestor schimbări.

Magazinul nostru este găzduit de Shopify Inc. Ei ne furnizează platforma online de comerț electronic care ne permite să-ți vindem produsele și serviciile.

SECȚIUNEA 1 - TERMENI AI MAGAZINULUI ONLINE

Prin acceptarea acestor Termeni de Serviciu, reprezinți că ai cel puțin vârsta majora în statul sau provincia ta de reședință, sau că ești major în statul sau provincia ta de reședință și ne-ai acordat consimțământul să permiți oricărui dependent avut in grija accesul pe site. Nu poți folosi produsele noastre pentru niciun scop ilegal sau neautorizat și nici nu poți, în utilizarea Serviciului, să încalci legile din statul tau (inclusiv, dar nu limitându-se la legile drepturilor de autor). Nu trebuie să transmiți niciun virus sau orice cod de natură distructivă. O încălcare sau violare a oricărui Termen va duce la o terminare imediată a Serviciilor tale.

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui, din orice motiv, în orice moment. Înțelegi că conținutul tău (excluzând informațiile despre cardul de credit), poate fi transferat necriptat și implică (a) transmisii pe diverse rețele și (b) schimbări pentru a se conforma și adapta la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor conectate. Informațiile despre cardul de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului pe rețele. Ești de acord să nu reproduci, să nu duplici, să nu copiezi, să nu vinzi, să revinzi sau să exploatezi nicio parte a Serviciului, utilizarea Serviciului, sau accesul la Serviciul sau orice contact pe website-ul prin care Serviciul este furnizat, fără permisiunea expresă scrisă din partea noastră. Titlurile folosite în acest acord sunt incluse doar pentru conveniență și nu vor limita sau afecta în alt mod acești Termeni.

SECȚIUNEA 3 - ACURATEȚEA, COMPLETITUDINEA ȘI ACTUALITATEA INFORMAȚIILOR

Nu suntem responsabili dacă informațiile disponibile pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar pentru informații generale și nu ar trebui să fie folosit ca singura bază pentru luarea deciziilor fără a consulta surse primare, mai exacte, mai complete sau mai actuale de informații. Orice dependență față de materialul de pe acest site este pe propriul tău risc. Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, în mod necesar, nu sunt actuale și sunt furnizate doar pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza orice informație pe site-ul nostru. Ești de acord că este responsabilitatea ta să monitorizezi schimbările pe site-ul nostru.

SECȚIUNEA 4 - MODIFICĂRI ALE SERVICIULUI ȘI PREȚURILOR

Prețurile pentru produsele noastre sunt susceptibile de a se schimba fără notificare. Ne rezervăm dreptul în orice moment de a modifica sau întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără notificare în orice moment. Nu vom fi răspunzători față de tine sau față de orice terță parte pentru orice modificare, schimbare de prețuri, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 - PRODUSELE SAU SERVICIILE 

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și sunt supuse returnării sau schimbului doar conform Politicii noastre de returnare. Am făcut tot posibilul să afișăm cât mai precis posibil culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazin. Nu putem garanta că afișarea de orice culoare de către monitorul computerului tău va fi exactă. Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre oricărei persoane, regiuni geografice sau jurisdicții. Putem exercita acest drept pe bază de caz cu caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile oricărui produs sau serviciu pe care îl oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor sunt susceptibile de a se schimba în orice moment fără notificare, la discreția noastră exclusivă. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcută pe acest site este nulă acolo unde este interzis. Nu garantăm că calitatea oricărui produs, serviciu, informație sau alt material cumpărat sau obținut de tine va satisface așteptările tale sau că orice erori în Serviciu vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6 - ACURATEȚEA INFORMAȚIILOR DE FACTURARE ȘI ALE CONTULUI

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasezi la noi. Putem, la propria discreție, limita sau anula cantitățile cumpărate per persoană, per gospodărie sau per comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, același card de credit și/sau comenzi care folosesc aceeași adresă de facturare și/sau de livrare. În cazul în care facem o schimbare la sau anulăm o comandă, vom încerca să te notificăm contactând adresa de e-mail și/sau adresa de facturare/numărul de telefon furnizate la momentul în care comanda a fost făcută. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzi care, în judecata noastră exclusivă, par să fie plasate de dealeri, reselleri sau distribuitori.

Ești de acord să furnizezi informații de cumpărare și ale contului curente, complete și exacte pentru toate cumpărăturile făcute în magazinul nostru. Ești de acord să actualizezi rapid contul și alte informații, inclusiv adresa ta de email și numerele de card de credit și datele de expirare, astfel încât să putem completa tranzacțiile tale și să te contactăm după cum este necesar.

SECȚIUNEA 7 - UNELTE OPȚIONALE

Putem să vă furnizăm acces la unelte dezvoltate de terți, asupra cărora nu monitorizăm și nu avem niciun control sau implicare. Recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la astfel de unelte "așa cum sunt" și "așa cum sunt disponibile", fără nicio garanție, reprezentare sau condiție de orice fel și fără niciun aviz. Nu vom avea nicio răspundere derivată în niciun fel din utilizarea dvs. a uneltelor opționale dezvoltate de terți. Orice utilizare de către dvs. a uneltelor opționale oferite prin intermediul site-ului se face în întregime pe propria dvs. răspundere și discreție, și ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizat și că aprobați termenii în care uneltele sunt furnizate de furnizorii terți relevanți. În viitor, am putea, de asemenea, să oferim noi Servicii și/sau funcționalități prin intermediul site-ului (inclusiv lansarea de noi unelte și resurse). Astfel de noi funcționalități și/sau Servicii vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni și Condiții.

SECȚIUNEA 8 - LEGĂTURI CU TERȚI

Anumite conținuturi, produse și Servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale de la terți. Legăturile cu terțe părți pe acest site vă pot direcționa către site-uri web ale terților care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau a acurateții și nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere sau responsabilitate pentru materialele sau site-urile web ale terților, sau pentru alte materiale, produse sau Servicii ale terților. Nu suntem responsabili pentru nicio vătămare sau daune legate de achiziționarea sau utilizarea bunurilor, Serviciilor, resurselor, conținutului sau a altor tranzacții efectuate în legătură cu site-urile web ale terților. Vă rugăm să revizuiți cu atenție politica și practicile terților și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a efectua orice tranzacție. Plângerile, revendicările, preocupările sau întrebările cu privire la produsele terților ar trebui să fie adresate terților.

SECȚIUNEA 9 - COMENTARII UTILIZATORI, FEEDBACK ȘI ALTE SUBMISIUNI

Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite submisii specifice (de exemplu, participarea la concursuri) sau fără o solicitare din partea noastră, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau altfel (colectiv, "comentarii"), sunteți de acord că putem, în orice moment, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să folosim în orice mediu orice comentarii pe care ni le trimiteți. Noi nu suntem și nu vom fi sub nicio obligație (1) să păstrăm confidențialitatea oricărui comentariu; (2) să plătim compensație pentru orice comentariu; sau (3) să răspundem la orice comentarii. Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținut pe care îl considerăm, în propria noastră discreție, ilegal, ofensator, amenințător, defăimător, pornografic, obscen sau altfel inacceptabil sau care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale unei părți sau acești Termeni și Condiții. Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca dreptul niciunei terțe părți, inclusiv dreptul de autor, marcă comercială, confidențialitate, personalitate sau alt drept personal sau de proprietate. Sunteți, de asemenea, de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale defăimătoare sau ilegale, abuzive sau obscene, și nu vor conține niciun virus de calculator sau alt tip de software rău intenționat care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web aferent. Nu puteți utiliza o adresă de e-mail falsă, să vă prefaceți a fi altcineva sau să ne inducți în eroare pe noi sau pe terțe părți cu privire la originea oricărui comentariu. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și pentru acuratețea lor. Noi nu ne asumăm nicio responsabilitate și nu avem nicio răspundere pentru niciun comentariu postat de dvs. sau de o terță parte.

SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII PERSONALE

Trimiterea informațiilor personale prin magazin este guvernată de Politica noastră de Confidențialitate.

SECȚIUNEA 11 - ERORI, INACCURATEȚI ȘI OMISIUNI

Ocazional, pot exista informații pe site-ul nostru sau în Serviciu care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni legate de descrieri de produse, prețuri, promoții, oferte, taxe de expediere ale produselor, timpul de tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile sau de a anula comenzile dacă orice informație în Serviciu sau pe orice site web aferent este inexactă în orice moment, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda dvs.). Noi nu avem obligația de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile din Serviciu sau de pe orice site web aferent, inclusiv, fără limitare, informațiile privind prețurile, cu excepția cazului în care este cerut de lege. Nicio dată specificată pentru actualizare sau reîmprospătare aplicată în Serviciu sau pe orice site web aferent nu trebuie să fie interpretată că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site web aferent au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE

În plus față de alte interdicții prevăzute în Termenii și Condițiile de Utilizare, vi se interzice să utilizați site-ul sau conținutul său: (a) în scopuri ilegale; (b) pentru a solicita altora să comită sau să participe la acte ilegale; (c) pentru a încălca reglementările, regulile, legile sau ordonanțele internaționale, federale, provinciale sau statale sau locale; (d) pentru a încălca drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) pentru a hărțui, abuza, insulta, răni, defăima, calomnia, denigra, intimida sau discrimina pe baza genului, orientării sexuale, religiei, etniei, rasei, vârstei, originii naționale sau dizabilității; (f) pentru a furniza informații false sau înșelătoare; (g) pentru a încărca sau transmite viruși sau orice alt tip de cod malițios care ar putea afecta în vreun fel funcționalitatea sau operarea Serviciului sau a oricărui site web aferent, a altor site-uri web sau a Internetului; (h) pentru a colecta sau urmări informații personale ale altora; (i) pentru spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) în scopuri obscene sau imorale; sau (k) pentru a interfera cu sau a evita funcționalitățile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web aferent, altor site-uri web sau ale Internetului. Ne rezervăm dreptul de a vă suspenda utilizarea Serviciului sau a oricărui site web aferent în cazul încălcării oricăror utilizări interzise.

SECȚIUNEA 13 - EXONERARE DE GARANȚII; LIMITAREA RĂSPUNDERII

Nu garantăm, reprezentăm sau asigurăm că utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, la timp, sigură sau fără erori. Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi precise sau de încredere. Sunteți de acord că din când în când putem elimina serviciul pe perioade nedeterminate sau să anulăm serviciul în orice moment, fără notificare către dvs. Sunteți de acord expres că utilizarea dvs. a serviciului, sau incapacitatea dvs. de a utiliza serviciul, este la propria dvs. risc. Serviciul și toate produsele și serviciile furnizate dvs. prin intermediul serviciului sunt (cu excepția cazului în care suntem în mod expres declarați de noi) furnizate "așa cum sunt" și "așa cum sunt disponibile" pentru utilizarea dvs., fără nicio reprezentare, garanție sau condiție de orice fel, fie exprimată, fie implicită, inclusiv toate garanțiile sau condițiile implicite de vanzare, calitate comercială, potrivire pentru un anumit scop, durabilitate, titlu și neîncălcare. În niciun caz HATTU ATELIER SRL, directorii noștri, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii noștri de servicii sau licențiatorii nu vor fi responsabili pentru orice vătămare, pierdere, reclamație sau orice daune directe, indirecte, incidentale, punitive, speciale sau consecințe de orice fel, inclusiv, fără limitare, pierderea profiturilor, pierderea veniturilor, economiile pierdute, pierderea datelor, costurile de înlocuire sau orice daune similare, fie că se bazează pe contract, delict (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau altfel, care decurg din utilizarea dvs. a oricărui serviciu sau a oricărui produs procurat cu ajutorul serviciului, sau din orice altă reclamație legată în orice fel de utilizarea dvs. a serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut, sau orice pierdere sau daune de orice fel suferite ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau pus altfel la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă sunteți informați cu privire la posibilitatea lor. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată în măsura maximă permisă de lege.

SECȚIUNEA 14 - ACOPERIRE

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să protejați HATTU ATELIER SRL și directorii, ofițerii, agenții, contractanții, licențiatorii, furnizorii noștri de servicii, subcontractanții, furnizorii noștri, stagiarii și angajații de orice revendicare sau cerere, inclusiv cheltuieli rezonabile de avocați, făcută de orice terț datorită sau derivată din încălcarea dvs. a acestor Termeni și Condiții sau a documentelor la care facem referire prin trimitere, sau din încălcarea dvs. a legii sau a drepturilor unei terțe părți.

SECȚIUNEA 15 - DIVIZIBILITATE

În cazul în care oricare prevedere a acestor Termeni și Condiții este stabilită a fi ilegală, nulă sau neexecutabilă, această prevedere va fi totuși executabilă în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar porțiunea neexecutabilă se va considera desprinsă de acești Termeni și Condiții, această determinare nemenționând valabilitatea și executabilitatea celorlalte prevederi rămase.

 

SECȚIUNEA 16 - REZILIERE

Obligațiile și răspunderile părților contractante înainte de data rezilierii vor supraviețui rezilierii acestui acord în toate scopurile. Acești Termeni și Condiții sunt valabili cu excepția cazului în care sunt reziliați de către dvs. sau de către noi. Puteți rezilia acești Termeni și Condiții în orice moment prin notificarea noastră că nu mai doriți să utilizați serviciile noastre sau când încetați să utilizați site-ul nostru. Dacă, în propria noastră judecată, nu reușiți, sau suspectăm că ați eșuat, să respectați oricare termen sau prevedere a acestor Termeni și Condiții, putem rezilia acest acord în orice moment fără notificare și veți rămâne responsabil pentru toate sumele datorate până la data rezilierii; și/sau putem refuza accesul dvs. la serviciile noastre (sau la oricare parte a acestora).

 

SECȚIUNEA 17 - ACORDUL ÎNTREG

Neaducerea în aplicare sau neexercitarea de către noi a oricărei drepturi sau prevederi ale acestor Termeni și Condiții nu va constitui o renunțare la acea drepturi sau prevederi. Acești Termeni și Condiții și orice politici sau reguli de operare postate de noi pe acest site sau în legătură cu serviciul constituie acordul și înțelegerea între dvs. și noi și guvernează utilizarea dvs. a serviciului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau concomitente, fie orale, fie scrise, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor și Condițiilor). Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și Condiții nu vor fi interpretate împotriva părții care a redactat documentul.

 

SECȚIUNEA 18 - LEGE APLICABILĂ

Acești Termeni și Condiții și orice acorduri separate prin care vă furnizăm serviciile vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile României.

SECȚIUNEA 19 - MODIFICĂRI ALE TERMENILOR DE SERVICIU

Puteți consulta cea mai recentă versiune a Termenilor de Serviciu în orice moment pe această pagină. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui oricare parte a acestor Termeni de Serviciu prin postarea actualizărilor și schimbărilor pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați site-ul nostru periodic pentru schimbări. Utilizarea continuă sau accesul la site-ul nostru sau la serviciu după postarea oricăror schimbări ale acestor Termeni de Serviciu constituie acceptarea acestor schimbări.